Välj en sida

Attefallshus Billdal

Väst El & Instrument AB – attefallshus Billdal

Attefallshus Billdal

Väst El & Instrument AB – attefallshus Billdal

Endast naturmaterial i våra attefallshus

Är du i Billdal intresserad av att skaffa ett attefallshus har du kommit alldeles rätt! VEIAB Attefallshus är byggda med endast naturmaterial – trä och andra produkter gjorda av det. Till exempel CE -trä för huvudkonstruktionen, värmeisolering av cellulosa och träfiber som båda – värmeisolator och leverantör av inre mikroklimat.
På utsidan av huset använder vi en fasad som ventilerar, och för ytan (sidospåren) använder vi trä-, metall- och fibercementskiva. Vi är alltid öppna för nya innovativa men naturliga material. Invändig finish är gjord av trä, fibercementskiva och lera i alla de olika naturliga tonerna. Dessa kräver inte ytterligare målning och samtidigt ger exceptionell fuktreglering och värmeackumulering. Genom att välja våra hus minskar du den effekt varje person har på miljön vilket ger en bättre framtid för dina barn.

Om oss

Väst El & Instrument AB är ett företag där den samlade expertisen som har med attefallshus att göra finns. Företaget hjälpar alla i Billdal som vill skaffa ett attefallshus.

Om oss

Köp skalet eller nyckelfärdigt

Är du händig kanske du nöjer dig med att köpa skalet. Annars kan vi göra allt från grund till färdigt hus.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är vår högsta prioritet. Med flera år i branschen kan vi lova att vi kan det här med attefall!
Tjänster

Tjänster

Grönt liv för framtid och miljö

I våra hus ska du känna bekvämligheten av 2000-talet, samtidigt som du vet att genom att välja vår produkt har du tagit hand om miljön. Vårt mål är att bygga hus som lämnar så lite avfall som möjligt och försöker minska användningen av plast, konstgjorda material till det maximala. I vår konstruktionsteknik följer vi naturens väg som förkroppsligar tekniker som inte är nya, men över hundratals åldrar har visat sig vara tillförlitliga. Sådana värden, tillsammans med uppdaterade materialstandarder för vårt århundrade och den kompakta designen, ger att det framtida underhållet blir billigt och enkelt.

Av oss kan du få hjälp med nyckelfärdiga hus där vi gör allt från grund, kopplar in el med mera, eller så köper du skalet och gör det mesta jobbet själv.

Det är dina önskemål och behov som styr!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Väst El & Instrument AB

SÄVSTAHOLMSVÄGEN 49, 432 46 Varberg

076-586 44 55

vei.ab@hotmail.com

Attefallshus Billdal

 

Låt drömmen om ett attefallshus bli sann. Vi ser till att ge dig ett hus som kommer att bli till glädje och till nytta både nu och långt in i framtiden.

Kontakt